Interactie zaal/keuken - hotelbedrijf

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Interactie zaal/keuken
Onderwijsinstelling
CVO MIRAS
Website
Cursuspagina
Opleiding
Verantwoordelijke brasserie, taverne en bistro (CVO MIRAS)

Praktische informatie

Periode
29.01.2024 - 18.04.2024
Lesdag
maandag, dinsdag, donderdag
Lesmoment
voormiddag, namiddag
Lestijden
40
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 60
Extra studiekosten
€ 0
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Interactie zaal/keuken
Opleidingsprofiel
Omschrijving

Deze module omvat het inoefenen van technieken bij het lezen, het aankondigen en het doorgeven
van een bestelbon. Men leert hier hoe gerechten worden afgehaald in de keuken. Ook worden de
draagtechnieken aangeleerd en veelvuldig ingeoefend.
De nadruk ligt op:
-het klaarzetten van de zaal en het dienstmaterieel
-het lezen, het aankondigen en het doorgeven van een bestelbon
-het afhalen van gerechten uit de keuken
-het toepassen van draagtechnieken.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Houtsaegerlaan 40
8670 Koksijde

51.1063, 2.65333