Culinaire Tijdreis - Beste Recepten van Rosita

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Initiatie warme keuken
Onderwijsinstelling
CVO De Verdieping
Website
Cursuspagina
Opleiding
Hotelbedrijf (CVO De Verdieping)

Praktische informatie

Periode
21.09.2023 - 13.06.2024
Lesdag
donderdag
Lesmoment
voormiddag
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 149
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Initiatie warme keuken
Opleidingsprofiel
Omschrijving

Deze module omvat het inoefenen van basishandelingen en het voorbereiden van warme gerechten.
Aan de hand van eenvoudige voorbereidingstechnieken leert men zijn meerdere helpen bij het
voorbereiden en bereiden van gerechten.
De nadruk ligt op:
-het voorbereiden van groenten, fruit, vis, vlees en gevogelte
-het toepassen van elementaire warme basisbereidingstechnieken
-het bereiden van warme basissauzen
-het bereiden van warme basissoepen.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Schachtplein 1
3550 Heusden-Zolder

51.03997, 5.32878