Hapjes, Tapas, Bieren en Cocktails - module Basis keuken

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Basis keuken
Onderwijsinstelling
CVO De Verdieping
Website
Cursuspagina
Opleiding
Hotel (CVO De Verdieping)

Praktische informatie

Periode
23.09.2023 - 15.06.2024
Lesdag
zaterdag
Lesmoment
voormiddag
Lestijden
40
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 60
Extra studiekosten
€ 184
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Basis keuken
Opleidingsprofiel
Omschrijving

Aan de hand van eenvoudige voorbereidingstechnieken verkrijgt men een inzicht in het werk in de
keuken.
De nadruk ligt op:
-het voorbereiden van groenten en fruit
-het afwegen en klaarzetten van ingrediënten
-een zicht krijgen op de sector met zijn verschillende mogelijkheden.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Schachtplein 1
3550 Heusden-Zolder

51.03997, 5.32878