Feestelijke Taarten en Decoraties
Cursus
•
Afgelopen
- Nagerechten
Praktische informatie
- Periode
- 20.09.2023 - 26.06.2024
- Lesdag
- woensdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 184
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Nagerechten
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
Deze module omvat het aanleren van nagerechten.
De nadruk ligt op:
het uitvoeren van basisbereidingen voor hoteldesserts en banketgebak
het toepassen van decoratietechnieken en dresseertechnieken.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Schachtplein 1
3550 Heusden-Zolder
3550 Heusden-Zolder