Dagschotels met vlees en gevogelte - dagschotels met vis (hotelbedrijf)

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Dagschotels met vlees en gevogelte
Onderwijsinstelling
CVO MIRAS
Website
Cursuspagina
Opleiding
Hotel (CVO MIRAS)

Praktische informatie

Periode
20.11.2023 - 18.01.2024
Lesdag
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag
Lesmoment
voormiddag, namiddag
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 0
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Dagschotels met vlees en gevogelte
Opleidingsprofiel
Omschrijving

Deze module omvat het aanleren van bereidingen met vlees en gevogelte.
De nadruk ligt op:
-het voorbereiden van groenten en fruit
-het voorbereiden van vlees en gevogelte
-het uitvoeren van bereidingen met vlees en gevogelte
-het versnijden en schikken na de bereiding
-het bereiden van begeleidende sauzen voor vlees en gevogelte
-het bereiden van soepen op basis van vlees en gevogelte.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Houtsaegerlaan 40
8670 Koksijde

51.1063, 2.65333