Koude keuken - eenjarige opleiding - Brugge

Cursus
CVO
Gestart
Officiële naam
Koude keuken
Onderwijsinstelling
CVO MIRAS
Website
Cursuspagina
Opleiding
Hotelbedrijf (CVO MIRAS)

Praktische informatie

Periode
09.09.2024 - 19.11.2024
Lesdag
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Lesmoment
voormiddag
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 0
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Koude keuken
Opleidingsprofiel
Omschrijving

Deze module omvat het inoefenen van basishandelingen en het voorbereiden van koude gerechten.
Aan de hand van eenvoudige voorbereidingstechnieken leert men zijn meerdere helpen bij het
voorbereiden en bereiden van gerechten.
De nadruk ligt op:
-het voorbereiden van groenten, fruit, vis, vlees en gevogelte
-het toepassen van elementaire koude basisbereidingstechnieken
-het bereiden van koude basissauzen
-het bereiden van koude basissoepen.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Snaggaardstraat 13
8000 Brugge

51.21612, 3.23098