Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten ZWC
Cursus
•
Afgelopen
- Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Praktische informatie
- Periode
- 31.01.2024 - 17.04.2024
- Lesdag
- woensdag
- Lesmoment
- namiddag
- Lestijden
- 40
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 60
- Extra studiekosten
- € 89
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Lange Violettestraat 10
9000 Gent
9000 Gent