Hulpkok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Gent
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Oost-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Hulpkok Volwassenenonderwijs leert men voedingsmiddelen binnen de keuken te bestellen en te ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen te doen, koude en warme maaltijden te bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten af te werken en de kwaliteit  te controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. 

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Hulpkok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
01.02.2024 13.06.2024 woensdag, donderdag avond 9000 Gent 80
Combi eenvoudige gerechten: vis + groenten & kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
31.01.2024 12.06.2024 woensdag avond 9000 Gent 40
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten ZWC
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
31.01.2024 17.04.2024 woensdag namiddag 9000 Gent 40