IJscreaties - Bereidingen, Taarten en Pralines

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Consumptie-ijs
Onderwijsinstelling
CVO De Verdieping
Website
Cursuspagina
Opleiding
Verantwoordelijke brasserie, taverne en bistro (CVO De Verdieping)

Praktische informatie

Periode
19.09.2023 - 25.06.2024
Lesdag
dinsdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 149
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Consumptie-ijs
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module wordt het bereiden van de diverse soorten wettelijk toegelaten consumptie-ijs
aangeleerd. Tevens is het maken van de diverse sorbetsoorten aan de orde. Het betreft hier de
verwerking van grondstoffen tot het afgewerkt product. Aandacht wordt besteed aan het correct en
hygiënisch werken en het controleren van het gehele proces.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Schachtplein 1
3550 Heusden-Zolder

51.03997, 5.32878