Medewerker brasserie, taverne, en bistro

Opleidingsprofiel
CVO
Voor elke opleiding in het volwassenenonderwijs bestaat een opleidingsprofiel. Het beschrijft wat je zal leren. Er staat in hoeveel lestijden er zijn en hoeveel modules. Wanneer je alle modules van een opleiding succesvol hebt afgerond, ontvang je voor die opleiding een certificaat of diploma.

Opbouw en modules

Medewerker brasserie, taverne, en bistro diagram image
  • In deze module wordt het bereiden van de diverse soorten wettelijk toegelaten consumptie-ijs aangeleerd. Tevens is het maken van de diverse sorbetsoorten aan de orde. Het betreft hier de verwerking van grondstoffen tot het afgewerkt product. Aandacht wordt besteed aan het correct en hygiënisch werken en het controleren van het gehele proces.
    Studiebewijs
    Deelcertificaat
    Lestijden
    80

    Zoek waar je dit kan volgen
  • In deze module leert de cursist snacks, kleine gerechten, lichte maaltijden, vieruurtjes en ontbijten bereiden. In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne
    Studiebewijs
    Deelcertificaat
    Lestijden
    80

    Zoek waar je dit kan volgen
  • In deze module leert de cursist snacks, kleine gerechten, lichte maaltijden, vieruurtjes, ontbijten en afleidingen bereiden. De nadruk ligt op: -het bereiden van snacks, kleine gerechten, lichte maaltijden, vieruurtjes, ontbijten en afleidingen -het onderhouden van de installaties en het materiaal. In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.
    Studiebewijs
    Deelcertificaat
    Lestijden
    80

    Zoek waar je dit kan volgen

Omschrijving van het opleidingsprofiel

In de opleiding Medewerker brasserie taverne bistro worden basisvaardigheden en technieken aangeleerd met betrekking tot het bereiden van consumptie-ijsproducten en het bereiden van snacks, kleine gerechten, lichte maaltijden, vieruurtjes en ontbijten. Na de opleiding kan de cursist: richtlijnen met betrekking tot veilig, hygiënisch, milieubewust en ergonomisch werken naleven de lokalen en het keukenmaterieel onderhouden over de sector een algemeen beeld opbouwen de lokalen en bakkerijmaterialen onderhouden onder begeleiding consumptie-ijs en consumptie-ijsproducten bereiden producten bewaren snacks, kleine gerechten, lichte maaltijden, vieruurtjes en ontbijten bereiden de installaties en het materiaal onderhouden 

Ingericht vanaf
01.09.2008
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Lestijden
240
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden
Studiebewijs
Certificaat
Beroepskwalificatie
Neen
Diplomagerichte opleiding
Neen

Zoek een opleiding

Ik wil zoeken met meer filters

Weet je nog niet welke opleiding je wil volgen? We zetten je op weg.

Help mij zoeken