Hulpkok - Initiatie ontvangst en bediening van gasten

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Initiatie ontvangst en bediening van gasten
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de partie desserten gebak en brood (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
05.09.2023 - 31.01.2024
Lesdag
dinsdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 160
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Initiatie ontvangst en bediening van gasten
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist de basiscompetenties i.v.m. het ontvangen en bedienen van gasten op een gepaste en gastvriendelijke manier: samenwerking tussen het keukenpersoneel en het zaalpersoneel is essentieel in het afstemmen van de dienstverlening op de wensen en noden van de gasten. Dit betreft eveneens het kunnen verwoorden wat er geserveerd wordt; de klant weet vandaag de dag graag wat op zijn bord ligt (allergieën, vegetarisch, lokale en bioproducten, enz.).
Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het voorbereiden en klaarzetten van zaal en tafels en het af- en opruimen.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.198608398438, 4.3978099822998