Chef de partie desserten gebak en brood

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Chef de partie desserten, gebak en brood Volwassenenonderwijs leert men voedingsmiddelen binnen de keuken bestellen en ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen doen, koude en warme maaltijden bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten afwerken en de kwaliteit  controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast.

In deze opleiding ligt de focus op de productgroep desserten, gebak en brood; desserten, gebak en brood staan centraal in de gerechten, maar ook andere productgroepen komen aan bod. Producten, bereidingstechnieken, culinaire toepassingen en nieuwe trends van zowel de  inheemse keuken als de wereldkeuken komen aan bod.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Chef de partie desserten gebak en brood

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Hulpkok - Bistronagerechten
Officiële naam: Bistronagerechten
08.02.2024 28.06.2024 donderdag namiddag 2018 Antwerpen 80
Hulpkok - Bistronagerechten
Officiële naam: Bistronagerechten
06.02.2024 28.06.2024 dinsdag avond 2018 Antwerpen 80
Hulpkok - Bistronagerechten
Officiële naam: Bistronagerechten
05.02.2024 28.06.2024 maandag avond 2018 Antwerpen 80
Hulpkok - Bistronagerechten
Officiële naam: Bistronagerechten
06.09.2023 31.01.2024 woensdag avond 2018 Antwerpen 80
Hulpkok - Bistronagerechten
Officiële naam: Bistronagerechten
05.09.2023 31.01.2024 dinsdag namiddag 2018 Antwerpen 80
Hulpkok - Bistronagerechten
Officiële naam: Bistronagerechten
05.09.2023 31.01.2024 dinsdag avond 2018 Antwerpen 80
Hulpkok - Bistronagerechten
Officiële naam: Bistronagerechten
04.09.2023 31.01.2024 maandag avond 2018 Antwerpen 80
Hulpkok - Initiatie ontvangst en bediening van gasten
Officiële naam: Initiatie ontvangst en bediening van gasten
07.09.2023 31.01.2024 donderdag avond 2018 Antwerpen 80
Hulpkok - Initiatie ontvangst en bediening van gasten
Officiële naam: Initiatie ontvangst en bediening van gasten
06.09.2023 31.01.2024 woensdag avond 2018 Antwerpen 80
Hulpkok - Initiatie ontvangst en bediening van gasten
Officiële naam: Initiatie ontvangst en bediening van gasten
06.09.2023 31.01.2024 woensdag voormiddag 2018 Antwerpen 80
Hulpkok - Initiatie ontvangst en bediening van gasten
Officiële naam: Initiatie ontvangst en bediening van gasten
05.09.2023 31.01.2024 dinsdag avond 2018 Antwerpen 80
Hulpkok - Initiatie ontvangst en bediening van gasten
Officiële naam: Initiatie ontvangst en bediening van gasten
04.09.2023 31.01.2024 maandag avond 2018 Antwerpen 80
Hulpkok sneltraject module 5
Officiële naam: Initiatie ontvangst en bediening van gasten
04.09.2023 15.01.2024 maandag voormiddag, namiddag 2018 Antwerpen 80
Koken voor beginners - Combi eenvoudige visgerechten en gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
05.02.2024 28.06.2024 maandag avond 2018 Antwerpen 40
Koken voor beginners - Combi eenvoudige visgerechten en gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
05.02.2024 28.06.2024 maandag avond 2018 Antwerpen 40