Bewust Culinair Genieten

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Onderwijsinstelling
CVO De Verdieping
Website
Cursuspagina
Opleiding
Keukenmedewerker (CVO De Verdieping)

Praktische informatie

Periode
21.03.2024 - 13.06.2024
Lesdag
donderdag
Lesmoment
voormiddag
Lestijden
20
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 30
Extra studiekosten
€ 54
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist eenvoudige gerechten met groenten en kruiden bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het samenstellen en verpakken van maaltijdpakketten of het afsluiten van dienbladen (indien van toepassing).

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Schachtplein 1
3550 Heusden-Zolder

51.03997, 5.32878