Bewust Culinair Genieten
Cursus
•
Afgelopen
- Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Praktische informatie
- Periode
- 21.03.2024 - 13.06.2024
- Lesdag
- donderdag
- Lesmoment
- voormiddag
- Lestijden
- 20
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 30
- Extra studiekosten
- € 54
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist eenvoudige gerechten met groenten en kruiden bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het samenstellen en verpakken van maaltijdpakketten of het afsluiten van dienbladen (indien van toepassing).
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Schachtplein 1
3550 Heusden-Zolder
3550 Heusden-Zolder