Keukenmedewerker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO De Verdieping
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Limburg

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Keukenmedewerker Volwassenenonderwijs leert men te ondersteunen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken, ingrediënten tot basisbereidingen te verwerken door het toepassen van basis kooktechnieken, verwerkte producten op te slaan en de keuken schoon te maken teneinde een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding. 
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Keukenmedewerker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Bewust Culinair Genieten
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
21.03.2024 13.06.2024 donderdag voormiddag 3550 Heusden-Zolder 20
Foodsharing met Vrienden - module Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
13.09.2024 06.06.2025 vrijdag avond 3550 Heusden-Zolder 20
Foodsharing met Vrienden - module Eenvoudige visgerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
13.09.2024 06.06.2025 vrijdag avond 3550 Heusden-Zolder 20