Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden AC

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Onderwijsinstelling
CVO Gent
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren (CVO Gent)

Praktische informatie

Periode
01.02.2024 - 28.03.2024
Lesdag
donderdag
Lesmoment
avond
Lestijden
40
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 60
Extra studiekosten
€ 89
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist eenvoudige gerechten met groenten en kruiden bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het samenstellen en verpakken van maaltijdpakketten of het afsluiten van dienbladen (indien van toepassing).

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Lange Violettestraat 10
9000 Gent

51.04841, 3.73391