Bistrogerechten met vis

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Bistrogerechten met vis
Onderwijsinstelling
CVO Gent
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren (CVO Gent)

Praktische informatie

Periode
01.02.2024 - 13.06.2024
Lesdag
woensdag, donderdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 184
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Bistrogerechten met vis
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist bistrogerechten met vis bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Lange Violettestraat 10
9000 Gent

51.048408508301, 3.7339100837708