BBQ - Vlees- en Nagerechten - module Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Onderwijsinstelling
CVO De Verdieping
Website
Cursuspagina
Opleiding
Keukenmedewerker (CVO De Verdieping)

Praktische informatie

Periode
06.09.2023 - 12.06.2024
Lesdag
woensdag
Lesmoment
avond
Lestijden
40
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 60
Extra studiekosten
€ 0
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Ganzenstraat 37
3550 Heusden-Zolder

51.022587, 5.2983303