Charcuterie 2 (voorkennis)

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Bereiding halffabricaten en specialiteiten vleesproducten (charcuterie)
Onderwijsinstelling
CVO Cervo-GO!
Website
Cursuspagina
Opleiding
Slager-Spekslager (CVO Cervo-GO!)

Praktische informatie

Periode
14.09.2023 - 18.01.2024
Lesdag
donderdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 10
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Bereiding halffabricaten en specialiteiten vleesproducten (charcuterie)
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert men halffabricaten en specialiteiten van vleesproducten klaarmaken zoals rauwe en gekookte zouterijproducten, kookworsten, vleesbroden, droge worsten, leverbereidingen, bloedbereidingen, geleibereidingen, frituursnacks, vleesproducten in glas of blik, …. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, het regelen van het eigen werk, het bepalen van de werkvolgorde met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Kaaskerkestraat 22
8600 Diksmuide

51.032386779785, 2.8506300449371