BBQ - Vis- en Groentegerechten - module Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden

Cursus
CVO
Gestart
Officiële naam
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Onderwijsinstelling
CVO De Verdieping
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de Partie vlees, wild en gevogelte (CVO De Verdieping)

Praktische informatie

Periode
18.09.2024 - 25.06.2025
Lesdag
woensdag
Lesmoment
avond
Lestijden
40
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 60
Extra studiekosten
€ 0
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist eenvoudige gerechten met groenten en kruiden bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het samenstellen en verpakken van maaltijdpakketten of het afsluiten van dienbladen (indien van toepassing).

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Ganzenstraat 37
3550 Heusden-Zolder

51.022587, 5.2983303