Foodsharing met Vrienden - module Eenvoudige visgerechten

Cursus
CVO
Gestart
Officiële naam
Eenvoudige visgerechten
Onderwijsinstelling
CVO De Verdieping
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de Partie vlees, wild en gevogelte (CVO De Verdieping)

Praktische informatie

Periode
13.09.2024 - 06.06.2025
Lesdag
vrijdag
Lesmoment
avond
Lestijden
40
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 60
Extra studiekosten
€ 0
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Eenvoudige visgerechten
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist eenvoudige visgerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Schachtplein 1
3550 Heusden-Zolder

51.03997, 5.32878