Banketbakker - Specialiteiten bladerdeeg, vet- en kookdegen

Cursus
CVO
Gestart
Officiële naam
Specialiteiten bladerdeeg, vet- en kookdegen
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Banketbakker (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
02.09.2024 - 31.01.2025
Lesdag
maandag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 200
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Specialiteiten bladerdeeg, vet- en kookdegen
Opleidingsprofiel
Omschrijving

Deze module bevat de competenties die eigen zijn aan de graad van autonomie en
verantwoordelijkheid waarmee een banketbakker specialiteiten bladerdeeg en vet- en kookdegen
bereidt, verwerkt, bakt, afwerkt en bewaart en verpakt.
De activiteiten uit de voorgaande modules worden herhaald omdat deze bijkomende onderliggende
competenties bevatten: het gaat hier over een uitbreiding van de reeds verworven competenties die
nu met een hogere graad van autonomie en verantwoordelijkheid worden uitgevoerd

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.19861, 4.39781