Banketbakker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Banketbakker Volwassenenonderwijs leert men

banketproducten bereiden en verwerken en vet- en kookdegen en beslagen bakken en afwerken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid teneinde de gemaakte producten te verkopen.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Banketbakker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Bakken basis: Beslagen
Officiële naam: Beslagen
06.02.2024 28.06.2024 dinsdag namiddag 2018 Antwerpen 80
Bakken basis: Beslagen
Officiële naam: Beslagen
05.02.2024 28.06.2024 maandag avond 2018 Antwerpen 80
Bakken gevorderden: Specialiteiten bladerdeeg, vet- en kookdegen
Officiële naam: Specialiteiten bladerdeeg, vet- en kookdegen
05.02.2024 28.06.2024 maandag avond 2018 Antwerpen 80
Banketbakker - Specialiteiten bladerdeeg, vet- en kookdegen
Officiële naam: Specialiteiten bladerdeeg, vet- en kookdegen
06.09.2023 31.01.2024 woensdag avond 2018 Antwerpen 80