Bistrogerechten met vlees en gevogelte - traject Hulpkok - Sint Truiden
Cursus
•
Gepland
- Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Praktische informatie
- Periode
- 21.01.2025 - 25.03.2025
- Lesdag
- dinsdag
- Lesmoment
- voormiddag, namiddag
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Bistrogerechten met vlees en gevogelte
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist bistrogerechten met vlees en gevogelte bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Minderbroedersstraat 6
3800 Sint-Truiden
3800 Sint-Truiden