Hulpkok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO De Verdieping
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Limburg

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Hulpkok Volwassenenonderwijs leert men voedingsmiddelen binnen de keuken te bestellen en te ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen te doen, koude en warme maaltijden te bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten af te werken en de kwaliteit  te controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. 

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Hulpkok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Bistrogerechten met vlees en gevogelte - traject Hulpkok - Sint Truiden
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
21.01.2025 25.03.2025 dinsdag voormiddag, namiddag 3800 Sint-Truiden 80
Bistronagerechten - traject Hulpkok - Sint Truiden
Officiële naam: Bistronagerechten
21.01.2025 25.03.2025 dinsdag voormiddag, namiddag 3800 Sint-Truiden 80
Eenvoudige nagerechten - traject Hulpkok - Sint Truiden
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
25.11.2024 17.01.2025 donderdag, vrijdag voormiddag, namiddag 3800 Sint-Truiden 40
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten - traject Hulpkok - Sint Truiden
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
25.11.2024 17.01.2025 donderdag, vrijdag voormiddag, namiddag 3800 Sint-Truiden 40
Initiatie ontvangst en bediening gasten - traject Hulpkok - Sint Truiden
Officiële naam: Initiatie ontvangst en bediening van gasten
21.01.2025 25.03.2025 dinsdag voormiddag, namiddag 3800 Sint-Truiden 80