A_Aalst_LB_VDAB_Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten Verlengd 2

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Onderwijsinstelling
GO! hét CVO Pro
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren (GO! hét CVO Pro)

Praktische informatie

Periode
29.03.2024 - 23.06.2024
Lesdag
vrijdag
Lesmoment
voormiddag
Lestijden
60
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 90
Extra studiekosten
€ 0
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Ledebaan 101
9300 Aalst

50.946830749512, 4.0273199081421