Slagerij - Deelstukken uitbenen, ontvetten en bijsnijden

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Deelstukken uitbenen, ontvetten en bijsnijden
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Vleesbewerker (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
08.02.2024 - 28.06.2024
Lesdag
donderdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Afstandsonderwijs mogelijk
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 40
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Deelstukken uitbenen, ontvetten en bijsnijden
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert men stukken vlees uitbenen, het vlees ontvetten en het vlees bijsnijden voor verdere verwerking of verpakking. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.19861, 4.39781