Uitbener-Uitsnijder
Opleidingsprofiel
•
Voor elke opleiding in het volwassenenonderwijs bestaat een opleidingsprofiel. Het beschrijft wat je zal leren. Er staat in hoeveel lestijden er zijn en hoeveel modules. Wanneer je alle modules van een opleiding succesvol hebt afgerond, ontvang je voor die opleiding een certificaat of diploma.
Opbouw en modules
-
In deze module leert men stukken vlees uitbenen, het vlees ontvetten en het vlees bijsnijden voor verdere verwerking of verpakking. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.
- Studiebewijs
- Deelcertificaat
- Lestijden
- 80
Zoek waar je dit kan volgen -
In deze module leert men de ontvangst en de controle van vers vlees uitvoeren, alsook de karkassen of grote delen van dieren wegen, sorteren, versnijden en verdelen én de producten verpakken. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.
- Studiebewijs
- Deelcertificaat
- Lestijden
- 80
Zoek waar je dit kan volgen
Waar kan je deze opleiding volgen?
Omschrijving van het opleidingsprofiel
In de opleiding Uitbener-Uitsnijder Volwassenenonderwijs leert men karkassen versnijden, uitbenen, bewerken en opdelen volgens de geldende regels van voedselveiligheid en hygiëne teneinde ze verder te verwerken en bewerken.
- Thema's
-
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij - Ingericht vanaf
- 01.09.2016
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
- Lestijden
- 160
- Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
- Studiebewijs
- Certificaat
- Beroepskwalificatie
- Ja
- Diplomagerichte opleiding
- Neen