Vleesbewerker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Vleesbewerker Volwassenenonderwijs leert men

diverse soorten vlees bewerken volgens de geldende regels van voedselveiligheid en hygiëne teneinde het opdelen en afwerken in commerciële en/of verkoopklare stukken en/of het verdelen in porties.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Vleesbewerker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Slagerij - Deelstukken uitbenen, ontvetten en bijsnijden
Officiële naam: Deelstukken uitbenen, ontvetten en bijsnijden
08.02.2024 28.06.2024 donderdag avond 2018 Antwerpen 80
Slagerij - Deelstukken uitbenen, ontvetten en bijsnijden
Officiële naam: Deelstukken uitbenen, ontvetten en bijsnijden
07.09.2023 31.01.2024 donderdag avond 2018 Antwerpen 80
Slagerij - Portioneren van vlees
Officiële naam: Portioneren van vlees
03.09.2024 31.01.2025 dinsdag avond 2018 Antwerpen 80
Slagerij Slager - Portioneren van vlees
Officiële naam: Portioneren van vlees
04.09.2023 31.01.2024 dinsdag avond 2018 Antwerpen 80