Koken voor beginners -Combi eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten en nagerechten

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Grootkeukenhulpkok (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
05.02.2024 - 28.06.2024
Lesdag
maandag
Lesmoment
voormiddag
Lestijden
40
Lesvorm
Afstandsonderwijs mogelijk
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 60
Extra studiekosten
€ 95
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.198608398438, 4.3978099822998