Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Onderwijsinstelling
CVO Groeipunt (131482)
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren (CVO Groeipunt (131482))

Praktische informatie

Periode
18.09.2023 - 23.10.2023
Lesdag
maandag, donderdag
Lesmoment
voormiddag, namiddag
Lestijden
40
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 60
Extra studiekosten
€ 0
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist eenvoudige gerechten met groenten en kruiden bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het samenstellen en verpakken van maaltijdpakketten of het afsluiten van dienbladen (indien van toepassing).

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Koevliet 2
9240 Zele

51.06563949585, 4.0274600982666


Zoek een opleiding

Ik wil zoeken met meer filters

Weet je nog niet welke opleiding je wil volgen? We zetten je op weg.

Help mij zoeken