Bakken gevorderden: Dieetproducten banketbakkerij

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Dieetproducten banketbakkerij
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Banketbakker (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
06.02.2024 - 28.06.2024
Lesdag
dinsdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 155
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Dieetproducten banketbakkerij
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist dieetproducten banketbakkerij bereiden, verwerken, bakken, afwerken
en bewaren en verpakken op basis van een elementaire kennis van voedings- en dieetleer. Deze
module bevat de competenties die eigen zijn aan de graad van autonomie en verantwoordelijkheid
waarmee een bakker moet kunnen functioneren.
De activiteiten uit de voorgaande modules worden herhaald omdat deze bijkomende onderliggende
competenties bevatten: het gaat hier over een uitbreiding van de reeds verworven competenties die
nu met een hogere graad van autonomie en verantwoordelijkheid worden uitgevoerd.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.19861, 4.39781