Bakken gevorderden: Dieetproducten banketbakkerij
Cursus
•
Afgelopen
- Dieetproducten banketbakkerij
Praktische informatie
- Periode
- 06.02.2024 - 28.06.2024
- Lesdag
- dinsdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 155
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Dieetproducten banketbakkerij
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist dieetproducten banketbakkerij bereiden, verwerken, bakken, afwerken
en bewaren en verpakken op basis van een elementaire kennis van voedings- en dieetleer. Deze
module bevat de competenties die eigen zijn aan de graad van autonomie en verantwoordelijkheid
waarmee een bakker moet kunnen functioneren.
De activiteiten uit de voorgaande modules worden herhaald omdat deze bijkomende onderliggende
competenties bevatten: het gaat hier over een uitbreiding van de reeds verworven competenties die
nu met een hogere graad van autonomie en verantwoordelijkheid worden uitgevoerd.- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Desguinlei 244
2018 Antwerpen
2018 Antwerpen