Uitbener-Uitsnijder

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Brussel
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij
Locaties
Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Uitbener-Uitsnijder Volwassenenonderwijs leert men karkassen versnijden, uitbenen, bewerken en opdelen volgens de geldende regels van voedselveiligheid en hygiëne teneinde ze verder te verwerken en bewerken.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Uitbener-Uitsnijder

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Deelstukken uitbenen, ontvetten en bijsnijden
Officiële naam: Deelstukken uitbenen, ontvetten en bijsnijden
13.09.2024 08.11.2024 vrijdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 80
Deelstukken uitbenen, ontvetten en bijsnijden
Officiële naam: Deelstukken uitbenen, ontvetten en bijsnijden
09.02.2024 19.04.2024 - - 1070 Anderlecht 80
Karkassen uitsnijden en versnijden
Officiële naam: Karkassen uitsnijden en versnijden
12.09.2024 07.11.2024 donderdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 80
Karkassen uitsnijden en versnijden
Officiële naam: Karkassen uitsnijden en versnijden
08.02.2024 18.04.2024 - - 1070 Anderlecht 80
Karkassen uitsnijden en versnijden
Officiële naam: Karkassen uitsnijden en versnijden
14.09.2023 09.11.2023 donderdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 80
Slager distributie/uitsnijder-uitbener
Officiële naam: Deelstukken uitbenen, ontvetten en bijsnijden
09.09.2024 17.01.2025 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 80
Slager distributie/uitsnijder-uitbener
Officiële naam: Karkassen uitsnijden en versnijden
09.09.2024 17.01.2025 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 80