Wild- en Gevogelteslager

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Wild- en Gevogelteslager Volwassenenonderwijs leert men

het vlees van wild, gevogelte, konijn en/of exotische vleessoorten beoordelen, aankopen, versnijden, verwerken en verkopen teneinde producten klaar te maken om deze in een consumptiecircuit te brengen onder de vorm van bereidingen, vleesproducten of bereide gerechten.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Wild- en Gevogelteslager

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Slagerij - Eenvoudige verkoopklare gerechten
Officiële naam: Eenvoudige verkoopklare gerechten
04.09.2024 31.01.2025 woensdag avond 2018 Antwerpen 80
Slagerij - Toonbankorganisatie en -verkoop
Officiële naam: Toonbankorganisatie en -verkoop slagerij
07.02.2024 28.06.2024 woensdag avond 2018 Antwerpen 80
Slagerij Slager - Panklaar maken van wild en gevogelte
Officiële naam: Ontvangstcontrole en panklaar maken wild en gevogelte
05.09.2023 31.01.2024 dinsdag avond 2018 Antwerpen 80