Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Qrios
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Vlaams-Brabant

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren Volwassenenonderwijs leert men voedingsmiddelen binnen de keuken bestellen en ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen doen, koude en warme maaltijden bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten afwerken en de kwaliteit  controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. 

In deze opleiding ligt de focus op de productgroep vis, schaal- en schelpdieren; vis, schaal- en schelpdieren staan centraal in de gerechten, maar ook andere productgroepen komen aan bod. Producten, bereidingstechnieken, culinaire toepassingen en nieuwe trends van zowel de  inheemse keuken als de wereldkeuken komen aan bod. 

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
23.01.2024 28.05.2024 dinsdag avond 3000 Leuven 40
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
18.09.2023 03.06.2024 maandag avond 3000 Leuven 40
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
05.09.2023 16.01.2024 dinsdag avond 3000 Leuven 40
Eenvoudige nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
30.01.2024 11.06.2024 dinsdag avond 3000 Leuven 40
Eenvoudige nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
25.09.2023 03.06.2024 maandag avond 3000 Leuven 40
Eenvoudige nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
12.09.2023 16.01.2024 dinsdag avond 3000 Leuven 40
Koken onder vrienden groenten
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
23.01.2024 04.06.2024 dinsdag avond 3000 Leuven 40
Visdelicatessen
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
22.01.2024 03.06.2024 maandag avond 3000 Leuven 80