Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren Volwassenenonderwijs leert men voedingsmiddelen binnen de keuken bestellen en ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen doen, koude en warme maaltijden bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten afwerken en de kwaliteit  controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. 

In deze opleiding ligt de focus op de productgroep vis, schaal- en schelpdieren; vis, schaal- en schelpdieren staan centraal in de gerechten, maar ook andere productgroepen komen aan bod. Producten, bereidingstechnieken, culinaire toepassingen en nieuwe trends van zowel de  inheemse keuken als de wereldkeuken komen aan bod. 

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Hulpkok - Bistronagerechten
Officiële naam: Bistronagerechten
07.02.2024 28.06.2024 woensdag avond 2018 Antwerpen 80
Hulpkok Koken basis - Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
07.09.2023 31.01.2024 donderdag voormiddag 2018 Antwerpen 40
Hulpkok Koken basis - Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
07.09.2023 31.01.2024 donderdag avond 2018 Antwerpen 40
Hulpkok Koken basis - Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
07.09.2023 31.01.2024 donderdag avond 2018 Antwerpen 40
Hulpkok Koken basis - Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
06.09.2023 31.01.2024 woensdag avond 2018 Antwerpen 40
Hulpkok Koken basis - Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
06.09.2023 31.01.2024 woensdag avond 2018 Antwerpen 40
Hulpkok Koken basis - Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
05.09.2023 31.01.2024 dinsdag avond 2018 Antwerpen 40
Hulpkok Koken basis - Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
05.09.2023 31.01.2024 dinsdag namiddag 2018 Antwerpen 40
Hulpkok Koken basis - Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
05.09.2023 31.01.2024 dinsdag avond 2018 Antwerpen 40
Hulpkok Koken basis - Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
04.09.2023 31.01.2024 maandag avond 2018 Antwerpen 40
Hulpkok Koken basis - Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
04.09.2023 31.01.2024 maandag voormiddag 2018 Antwerpen 40
Hulpkok Koken basis - Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
04.09.2023 31.01.2024 maandag avond 2018 Antwerpen 40
Hulpkok Koken basis - Eenvoudige nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
08.09.2023 31.01.2024 vrijdag voormiddag 2018 Antwerpen 40
Hulpkok Koken basis - Eenvoudige nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
07.09.2023 31.01.2024 donderdag avond 2018 Antwerpen 40
Hulpkok Koken basis - Eenvoudige nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
07.09.2023 31.01.2024 donderdag avond 2018 Antwerpen 40