Slagerij Slager - Portioneren van vlees

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Portioneren van vlees
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Vleesbewerker (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
04.09.2023 - 31.01.2024
Lesdag
dinsdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 40
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Portioneren van vlees
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert men varkens, runderen, gevogelte, schapen, paarden, wild, exotisch vlees, konijnen, … versnijden, een eerste verwerking van het vlees uitvoeren en het vlees in de koelruimte opslaan. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.19861, 4.39781