Bereider van visproducten

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Visverwerking
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Bereider van visproducten Volwassenenonderwijs leert men

leert men verse vis, schaal- en schelpdieren panklaar te maken en te verwerken tot koude en warme gerechten of producten teneinde deze te verkopen via de toonbank of op bestelling af te leveren bij de klant. Voedselveilig, veilig en economisch werken zijn een rode draad in deze opleiding.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Bereider van visproducten

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Eenvoudige verkoopklare visgerechten
Officiële naam: Eenvoudige verkoopklare visgerechten
04.09.2023 30.06.2024 maandag avond 2018 Antwerpen 80
Panklaar maken en opslaan/bewaren verse vis
Officiële naam: Panklaar maken en opslaan/bewaren verse vis
04.09.2023 30.06.2024 maandag avond 2018 Antwerpen 80
Verkoop van visproducten
Officiële naam: Verkoop vis en aanverwante producten
03.09.2024 30.06.2025 dinsdag avond 2018 Antwerpen 80
Verkoop van visproducten
Officiële naam: Verkoop vis en aanverwante producten
05.09.2023 30.06.2024 dinsdag avond 2018 Antwerpen 80
Verkoopklare visgerechten
Officiële naam: Verkoopklare visgerechten
03.09.2024 30.06.2025 dinsdag avond 2018 Antwerpen 80
Verkoopklare visgerechten
Officiële naam: Verkoopklare visgerechten
05.09.2023 30.06.2024 dinsdag avond 2018 Antwerpen 80