Panklaar maken en opslaan/bewaren verse vis

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Panklaar maken en opslaan/bewaren verse vis
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Bereider van visproducten (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
04.09.2023 - 30.06.2024
Lesdag
maandag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 140
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Panklaar maken en opslaan/bewaren verse vis
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert men vis te controleren bij ontvangst (kwaliteit, kwantiteit, traceerbaarheid ...), de juiste acties te ondernemen bij non-conformiteit, vis panklaar maken en op een correcte manier stockeren.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Visverwerking
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.19861, 4.39781