Eenvoudige verkoopklare visgerechten
Cursus
•
Afgelopen
- Eenvoudige verkoopklare visgerechten
Praktische informatie
- Periode
- 04.09.2023 - 30.06.2024
- Lesdag
- maandag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 140
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Eenvoudige verkoopklare visgerechten
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert men keukenfonds, basissauzen en –soepen, enkelvoudige
salades, eenvoudige koude gerechten en traiteurschotels, eenvoudige warme
gerechten en traiteurschotels bereiden.
Men leert ook de technieken voor het samenstellen van schotels voor fondue,
gourmet, barbecue, wok en steengrill en leert hierbij de richtlijnen voor een
allergenenbeleid toepassen. Ook de regels van het voedselveilig, veilig en economisch
werken worden doorheen de module voortdurend toegepast.- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Visverwerking - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Desguinlei 244
2018 Antwerpen
2018 Antwerpen