Eenvoudige verkoopklare visgerechten

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Eenvoudige verkoopklare visgerechten
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Bereider van visproducten (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
04.09.2023 - 30.06.2024
Lesdag
maandag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 140
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Eenvoudige verkoopklare visgerechten
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert men keukenfonds, basissauzen en –soepen, enkelvoudige
salades, eenvoudige koude gerechten en traiteurschotels, eenvoudige warme
gerechten en traiteurschotels bereiden.
Men leert ook de technieken voor het samenstellen van schotels voor fondue,
gourmet, barbecue, wok en steengrill en leert hierbij de richtlijnen voor een
allergenenbeleid toepassen. Ook de regels van het voedselveilig, veilig en economisch
werken worden doorheen de module voortdurend toegepast.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Visverwerking
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.19861, 4.39781