Bier - Bier en gastronomie, bierkaart en –kelder

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Bier en gastronomie, bierkaart en –kelder
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Sommelier (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
04.09.2023 - 31.01.2024
Lesdag
maandag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 175
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Bier en gastronomie, bierkaart en –kelder
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist een bierkaart uitwerken met oog voor de combinatie van bier en gerechten, bieren bestellen, ontvangen en controleren. Ook leert men de bierkelder organiseren, opvolgen en beheren.
De competenties en kennis komen geïntegreerd aan bod in de module. De module wordt als geheel geëvalueerd.
Volgende generieke competenties zullen in deze module geïntegreerd aan bod komen:
- 2. Werkt kostenbewust met oof voor veiligheid, milieu, kwaliteit en welzijn
- 3. Werkt volgens de regels van hygiëne en voedselveiligheid

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Dranken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.198608398438, 4.3978099822998


Zoek een opleiding

Ik wil zoeken met meer filters

Weet je nog niet welke opleiding je wil volgen? We zetten je op weg.

Help mij zoeken