Verkoopklare visgerechten

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Verkoopklare visgerechten
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Bereider van visproducten (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
05.09.2023 - 30.06.2024
Lesdag
dinsdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 165
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Verkoopklare visgerechten
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert men keukenfonds, basissauzen en afleidingen, basissoepen,
consommés, bisques en vreemde soepen, enkelvoudige en samengestelde salades,
koude gerechten en traiteurschotels, ovengerechten en warme gerechten en
traiteurschotels bereiden.
Men leert hierbij de richtlijnen voor een allergenenbeleid toepassen.
Ook de regels van het voedselveilig, veilig en economisch werken worden doorheen
de module voortdurend toegepast.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Visverwerking
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.19861, 4.39781