Verkoopklare visgerechten
Cursus
•
Afgelopen
- Verkoopklare visgerechten
Praktische informatie
- Periode
- 05.09.2023 - 30.06.2024
- Lesdag
- dinsdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 165
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Verkoopklare visgerechten
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert men keukenfonds, basissauzen en afleidingen, basissoepen,
consommés, bisques en vreemde soepen, enkelvoudige en samengestelde salades,
koude gerechten en traiteurschotels, ovengerechten en warme gerechten en
traiteurschotels bereiden.
Men leert hierbij de richtlijnen voor een allergenenbeleid toepassen.
Ook de regels van het voedselveilig, veilig en economisch werken worden doorheen
de module voortdurend toegepast.- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Visverwerking - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Desguinlei 244
2018 Antwerpen
2018 Antwerpen