Bierkennis en degustatie bier
Cursus
•
Gestart
- Kennis en degustatie Bier
Praktische informatie
- Periode
- 04.02.2025 - 28.06.2025
- Lesdag
- dinsdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 165
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Kennis en degustatie Bier
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist zowel de Belgische als buitenlandse biersoorten proeven en beoordelen volgens zintuiglijke analyse, alsook de bieren op temperatuur brengen (op de juiste wijze en met het gepaste ritueel).
De competenties en kennis komen geïntegreerd aan bod in de module. De module wordt als geheel geëvalueerd.
Volgende generieke competentie zal in deze module geïntegreerd aan bod komen:
- 3. Werkt volgens de regels van hygiëne en voedselveiligheid- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Dranken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Desguinlei 244
2018 Antwerpen
2018 Antwerpen