Bistrogerechten met vis

Cursus
CVO
Gepland
Officiële naam
Bistrogerechten met vis
Onderwijsinstelling
CVO Groeipunt (131482)
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de Partie vlees, wild en gevogelte (CVO Groeipunt (131482))

Praktische informatie

Periode
25.10.2024 - 18.12.2024
Lesdag
dinsdag, woensdag
Lesmoment
voormiddag
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 0
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Bistrogerechten met vis
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist bistrogerechten met vis bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Koevliet 2
9240 Zele

51.06564, 4.02746