Eenvoudige chocoladeproducten
Cursus
•
Gestart
- Eenvoudige chocoladeproducten
Praktische informatie
- Periode
- 11.09.2024 - 15.01.2025
- Lesdag
- woensdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 34
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Eenvoudige chocoladeproducten
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module verwerft de cursist technieken chocoladebewerking om eenvoudige
chocoladeproducten (zoals chocoladetruffels, studentenhaver, orangettes, met chocolade
geënrobeerde producten) te bereiden, te verwerken, af te werken, te bewaren en te verpakken,
rekening houdend met de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Voeding en horeca > Zoetigheden bereiden - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Lange Violettestraat 10
9000 Gent
9000 Gent