Ontvangst en bediening van gasten
•
- Ontvangst en bediening van gasten
Praktische informatie
- Periode
- 05.02.2025 - 04.06.2025
- Lesdag
- woensdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 39
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Ontvangst en bediening van gasten
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist verder op de basiscompetenties van de vorige module i.v.m. het ontvangen en bedienen van gasten op een gepaste en gastvriendelijke manier. Er wordt bijkomende aandacht besteed aan het werken in een zaal, een office, op een terras; klaarzetten en uitvoeren van buffetten en het mondeling gebruiken van een andere taal.
Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het voorbereiden en klaarzetten van zaal, terras en tafels en het af- en opruimen.
Volgende generieke competenties zullen in deze module geintegreerd aan bod komen:
- werkt in teamverband
- werkt kostenbewust met oog voor veiligheid, milieu, kwaliteit en welzijn
- werkt volgens de regels van hygiëne en voedselveiligheid- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
9000 Gent