Hulpkok - Bistronagerechten

Cursus
CVO
Gestart
Officiële naam
Bistronagerechten
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de Partie vlees, wild en gevogelte (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
04.09.2024 - 31.01.2025
Lesdag
woensdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 190
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Bistronagerechten
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist bistronagerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief de voorraden beheren.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.19861, 4.39781