Specialiteiten bladerdeeg en vet- en kookdegen

Cursus
CVO
Gepland
Officiële naam
Specialiteiten bladerdeeg, vet- en kookdegen
Onderwijsinstelling
CVO Gent
Website
Cursuspagina
Opleiding
Banketbakker (CVO Gent)

Praktische informatie

Periode
20.01.2025 - 09.06.2025
Lesdag
maandag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 34
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Specialiteiten bladerdeeg, vet- en kookdegen
Opleidingsprofiel
Omschrijving

Deze module bevat de competenties die eigen zijn aan de graad van autonomie en
verantwoordelijkheid waarmee een banketbakker specialiteiten bladerdeeg en vet- en kookdegen
bereidt, verwerkt, bakt, afwerkt en bewaart en verpakt.
De activiteiten uit de voorgaande modules worden herhaald omdat deze bijkomende onderliggende
competenties bevatten: het gaat hier over een uitbreiding van de reeds verworven competenties die
nu met een hogere graad van autonomie en verantwoordelijkheid worden uitgevoerd

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Lange Violettestraat 10
9000 Gent

51.04841, 3.73391