Banketbakker
Cursus
•
Gestart
- Vet- en kookdegen
Praktische informatie
- Periode
- 09.09.2024 - 17.01.2025
- Lesdag
- maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
- Lesmoment
- voormiddag, namiddag
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Vet- en kookdegen
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module verwerft de cursist onder begeleiding de technieken om op uitvoerend niveau vet- en
kookdegen te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken en te bewaren en verpakken, rekening
houdend met de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Voeding en horeca > Zoetigheden bereiden - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Emile Grysonlaan 1
1070 Anderlecht
1070 Anderlecht