Meat Menu's - Bistrogerechten met Vlees en Gevogelte

Cursus
CVO
Gestart
Officiële naam
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Onderwijsinstelling
CVO De Verdieping
Website
Cursuspagina
Opleiding
Kok (CVO De Verdieping)

Praktische informatie

Periode
12.09.2024 - 22.05.2025
Lesdag
donderdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 184
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist bistrogerechten met vlees en gevogelte bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Schachtplein 1
3550 Heusden-Zolder

51.03997, 5.32878