Hulpkok

Cursus
CVO
Gestart
Officiële naam
Bistrogerechten met groenten en kruiden
Onderwijsinstelling
GO! CVO Brussel
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren (GO! CVO Brussel)

Praktische informatie

Periode
09.09.2024 - 17.01.2025
Lesdag
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Lesmoment
voormiddag, namiddag
Lestijden
120
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 180
Extra studiekosten
€ 0
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Bistrogerechten met groenten en kruiden
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist bistrogerechten met groenten en kruiden bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het begeleiden van keukenmedewerkers.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Emile Grysonlaan 1
1070 Anderlecht

50.815453, 4.2949